Hästkommunikation

Hästkommunikation har länge varit en del av de tjänster jag i övrigt erbjuder. Det är självfallet en konstant och vardaglig del av mötet med hästarna som är här på träning. Det är en stor del av en introduktionsträff när jag möter ett nytt ekipage för att kunna få information direkt ifrån hästen om hur hen upplever livet, situationer, sig själv och världen så att jag kan guida häst som människa framåt på bästa sätt. Precis som det är en del av mitt dagliga arbete i alla möten med djur, natur och människor. Nu tar jag dock klivet och väljer att även erbjuda detta som en enskild tjänst med möjlig uppföljning med utvecklingssessioner, träning osv men som en tjänst som också verkligen kan vara endast ett samtal. För ibland är det allt som krävs. En tolk som kan förmedla en djupare förståelse mellan häst och ryttare för att så mycket ska släppa, mjukna och öppna upp. Ju mer jag använder mig av denna öppenhet desto mer slås jag av en enorm tacksamhet över dess storhet och ju mer jag lär mig desto mer inser jag att det här är en del den utveckling jag önskar för mig själv.

Så härmed bjuder jag in till följande variation på tjänster inom området ”Intuitive Equine Communication”:

– Samtalssession med din häst: Kan ske fysiskt på plats eller via distans. Sker samtalet fysiskt på plats så inbjuder jag dig som ägare/omhändertagare att delta under mina instruktioner. Sker samtalet på distans så kommer jag vid lämpligt tillfälle att föra samtalet med din häst och sedan boka in ett telefonsamtal med dig där vi talar om det samtalet som förts mellan mig och din häst. Självfallet kommer du även att få anteckningar från samtalet. I båda fallen kommer du även att få tillgång till övningar som du kan välja att göra för att hjälpa dig själv att öppna upp dig själv och fördjupa sökandet efter en kommunikation och relation i mjukhet och närvaro.

Pris: 1500kr (de första 10 bokningarna får 500kr i rabatt).

– Endagskurs i öppen och intuitiv kommunikation:

En kurs som utformas efter gruppen men med fokus på sökandet efter en ökad öppenhet och trygghet i sin intuitiva kommunikation. Är du intresserad av detta koncept så kontakta mig så sätter vi ihop en kurs för just dina behov.

Pris: 7500kr för en heldagskurs med max 4 hästar och max 8 människor plus eventuella (den första bokade kursen får 1500kr i rabatt).

http://www.petersdotter.com

Advertisements

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: