I samtal med…

Läkandet i att få bli hörd, sedd och mött har under den senaste tiden fascinerat mig allt djupare. Hur viktigt det öppna, icke dömande och kärleksfulla samtalet är. Jag vill därför från och med nu erbjuda ett sådant utrymme för dina djur. Ett utrymme där jag upplåter mig till att vara deras språkrör och tolk, deras kanal att berätta sin historia. Oavsett vad det innebär för dom.

Så vill du ge dina djur möjligheten att öppet och värderingslöst få berätta vad de har på hjärtat så är du varmt välkommen att kontakta mig på min mail linapetersdotter@gmail.com så kan vi diskutera upplägg och pris för just dig beroende på vilket utrymme det känns som att vi behöver för ditt specifika möte.

Kärlek!

/ Lina

”Alltså jag måste bara berätta… Topzy är som en helt ny hund sen du var här! ❤ Han är hoppig och busig som en liten valp igen. Tidigare när de tränat så har lekbelöning inte alls funkat utan det har mest varit godis. Nu tycker han lek och bus är superkul! Det är som att han är sååå lättad 🙏❤”

– Therese

En av de första besöken genom min nya tjänst ”i samtal med” gick till en gård med kor, hästar och hundar. Detta möte var också en av de största inspirationerna till att erbjuda denna tjänst officiellt. En av djuren på gården var hunden Topzy som känts nedstämd och tyngd. Topzy kom under tiden jag talade med människan på gården och lade sig på mina fötter. I samma stund som han lade sig där kände jag hur mina tårar började rinna och en flod av tyngd, sorg och bilder sköljde genom mig. Topzy är en fantastisk läkehund som tar på sig och bär på mycket av våra mänskliga sorger. När jag besökte gården så fick han ett utrymme att dela med sig av den tyngden och sorgen och kunde få rensa sig själv genom mig och också fylla på med ny och ren energi. Innan mitt och Topzys samtal avslutades så pratade vi också om hur han kunde göra för att avlasta människorna från den tyngd de bär på men utan att behöva bära vidare på den tyngden själv. Vi kommer fortsätta skapa detta utrymme för Topzy att få stöd och guidning men efter detta fina meddelande från hans människa så känner jag mig trygg i att vi är på rätt väg. ❤️🙏

Det är historier som den här som de senaste veckorna verkligen fått mig att inse hur otroligt värdefullt och läkande dessa öppna samtal och utrymmen kan vara! Jag vill skicka ett stort tack till Topzys människor som vågar ge honom och de andra djuren på gården detta utrymme och denna kärlek ❤️❤️❤️

Advertisements

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: