Praktisk info

Start: Vi startar med en invigningsceremoni kl 12 fredagen den 28e juni som vi önskar att alla är med på där vi skapar en gemensam intention för helgen.

Avslut: Vi avslutar med en avslutningsceremoni ca kl 15 på söndagen den 30 juni som vi ösnkar att alla är med på där vi ber om att få integrera den transformation som skett under helgen i vår vardag hemma.

Boende: Boende finns på madrasser i spartansk stil inomhus samt i tält (några tältplatser kan ordnas av oss men det finns också möjlighet att ta med er eget tält). Definiera i din anmälan vilket alternativ du föredrar så försöker jag ordna detta utefter bästa förmåga.

Tvagning: Livet ute hos mig är spartanskt utan varmvatten och utan el så förbered dig på detta. Det finns en bastu som kan eldas upp för rening och tvättning. Det kommer också att skapas uteduschar men framför allt finns det en sjö nära som är öppen för bad.

Toalett: Det finns en vattentoalett inne i huvudhuset men för att vi dels inte ska riskera att den blir överväldigad och dels för att vi ska spara på vatten så kommer jag be er att endast använda den när ni verkligen behöver. Vi kommer att sätta upp tillfälliga utrymmen i skogen som får aggera utetoaletter.

Mat: Mat ingår i festivalkonstnaden. All mat som serveras kommer vara vegetarisk, glutenfri och sockerfri. Om du har andra matpreferenser ber vi dig att ange detta i din anmälan.

Kostnad: 1000kr för dig med mindre ekonomiskt utrymme och 2000kr för dig med mer ekonomiskt utrymme.

Betalning: Sker via swish eller faktura. Din anmälan är säkrad när du betalat din plats.

Anmälan: Sker till linapetersdotter@gmail.com.

Umgängeskultur: I detta utrymme tar vi ansvar för oss själva och varandra. Vi kommunicerar även om det som är obekvämt och stannar upp när vi behöver. Det finns inga rätt och fel och du tar hand om dina behov och kommunicerar dom när de uppstår så gott du klarar av. Vi visar respekt och förståelse för dessa behov men är också medveten om att alla behov kanske inte kommer kunna mötas.

Välkommen! ❤

Advertisements

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: